Вхід | Реєстрація

Скільки коштує випускний у школі?

У цьому році літо розпочалося ще в травні. Яскраве сонце тішить нас довгоочікуваним теплом. Дівчата і жінки змінили куртки та джинси на легкі блузи і короткі спідниці. Крамниці поповнили свій асортимент літнім одягом. Але є одна категорія полтавчан, які навряд чи зможуть дозволити собі обнови. Це батьки випускників одинадцятих класів. Усі їхні заощадження підуть на влаштування випускного вечора.
Ще з вересня батьківські комітети почали збирати гроші для свята. В яку ж суму обернеться закінчення школи в нашому місті? Для з’ясування цього питання ми звернулися до батьків минулорічних полтавських випускників.
Олена, мати випускниці 29-ї школи: — Починаючи з вересня і до травня включно усі батьки здавали по 150 гривень кожного місяця. Оскільки у класі навчалося 30 учнів, сума вийшла немаленька. П’ятсот гривень від класу ми позичили школі на ремонт даху, але гроші нам так і не повернули. Частина грошей пішла на привітання вчителів із Днем учителя та 8 березня. Прощальний подарунок школі — телевізор — коштував півтори тисячі гривень. Класному керівникові запропонували самій обрати собі подарунок. Вона вибрала золоті сережки за дві з половиною тисячі гривень. Інших учителів також привітали із святом випуску. Із цієї суми заплатили за оздоблення зали, де проходили урочистості, музику, роботу ведучого. Ресторан обійшовся достатньо недорого, але бронювати залу довелося аж із травня попереднього року. За обслуговування однієї людини заплатили 200 гривень. До ресторану заросили і вчителів. Якщо батьки або інші родичі хотіли піти на святкування, то вони окремо доплачували за себе.
Чималеньку суму витратили і на підготування дочки до свята:
сукня — 1 000 грн.;туфлі — 500 грн.;клач (маленька сумочка) — 250 грн.;макіяж і манікюр — 100 + 200 грн.;зачіска — 150 грн.;прикраси — 150 грн.

Автор: Вікторія СТАХОВА, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2010, 12:14 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації