Вхід | Реєстрація

У чемпіонаті області з футболу — чотиривладдя

Доволі несподівано розгортається боротьба у футбольній першості Полтавщини. Після чотирьох зіграних турів на вершині турнірної таблиці опинилися одразу чотири колективи. Це стало відомо після завершення матчу у Кременчуці, де місцевий «Гірник» зустрічався з «Великою Багачкою».
Нагадаємо, саме ці дві команди розіграли звання чемпіона 2009 року в додатковому «золотому» матчі. Тому ніяких додаткових стимулів для боротьби учасники поєдинку не потребували - бажання довести свою перевагу просто таки фонтанувало.
Долю матчу вирішив єдиний гол, забитий на початку другого тайму у ворота «Великої Багачки» її колишнім гравцем, кращим голеадором двох останніх сезонів Олександром Міславським. Відтак, 1:0 на користь «Гірника», і обидві команди набрали по 9 очок. Їх наздогнали ФК «Миргород», котрий виявився сильнішим за кобеляцький «Колос», і новачок ліги «Нове життя», який здолав на виїзді ФК «Пирятин».
Таке чотиривладдя збережеться принаймні до наступного туру, що відбудеться 23 травня.

Автор: Анатолій Карпов, poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2010, 16:35 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації