Вхід | Реєстрація

Відділу інформаційних технологій Полтавщини 39 років!

17 травня робочий тиждень регіональної міліції стартував з оголошення святкового наказу. Саме цього дня 39 років тому було створено відділ інформаційних технологій, без якого нині не можливо уявити повноцінну роботу міліції області.
Церемонія нагородження співробітників відділу інформаційних технологій відбулася з усіма почестями. На урочисте зібрання особового складу відділу завітав головний міліціонер області Олександр Рудяк. Він відзначив добрим словом роботу підрозділу та зауважив, що нині головним здобутком відділу інформаційних технологій є його злагоджений сталий колектив, який вже багато років тримає марку кращих.
За істотні здобутки в розвитку корпоративної комп’ютерної мережі, що обслуговує 33 райони Полтавщини, за титанічну працю на ниві формування розгорнутої інформаційної системи, відданість загальній справі і професіоналізм очільник Главка міліції області відзначив нагородами, почесними грамотами та подяками кращих представників відділу.

Автор: Алла КВІТА, інспектор ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2010, 09:18 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації