Вхід | Реєстрація

Апаратна нарада комсомольського міського голови

11 травня у великій залі виконкому відбулася апраратна нарада міського голови. На початку наради Сергій Андрійович проаналізував та підсумував роботу, яка була проведена в місті з нагоди святкування 65-ї річниці Великої Перемоги та подякував усім причетним до організації урочистих заходів, що пройшли на високому рівні. «Наше завдання, - зазначив С.А.Супрун,- передати наступним поколінням пам’ять про події Великої Вітчизняної війни та виховувати у молоді почуття вдячності тим людям , які ціною свого життя заплатили за мирне сьогодення». Стосовно проведення деяких міських заходів, Сергій Андрійович наголосив на низці недоліків, які потрібно ліквідувати та в подальшій роботі не повторювати.
Далі міський голова перейшов до питань, пов’язаних із прийняттям бюджету. Він зауважив, що необхідно сформувати бюджет таким чином, щоб впоратись з контрольними розрахунковими цифрами. А для цього треба чітко проаналізувати стан фінансових справ, тим більше, що місто недоотримає майже 8 млн. грн., на які розраховували. Сергій Андрійович повідомив, що на сьогодні є доручення уряду про скорочення органів влади на 20%. У нас не ставиться завдання скорочування резервів, але необхідно звернути увагу на вакантні одиниці штатного розкладу.
Щодо економії енергоносіїв Сергій Андрійович зазначив : проаналізувавши стан справ з економії енергоресурсів, зроблено висновок, що на деяких підприємствах значно зросли розходи електроенергії.
Продовжено договір про соціальне партнерство з ВАТ «Полтавський ГЗК», за яким зберігається фінансування на рівні 3 млн. грн...
14 травня відбудеться сесія обласної ради, на якій розглядатиметься питання про завершення прийняття бюджетів міст і районів області до 20 травня.На жаль, на соціально-економічний розвиток з державного бюджету кошти не виділяються, але на пілотні проекти, особливо в галузі енергозбереження технологій, кошти передбачені. Тому ми повинні скористатися цією нагодою та подавати власні пропозиції з цього питання.
Секретар міської ради Н.Р.Крапець оголосила про роботу усіх комісій з питань підготовки сесії, яка відбудеться 19 травня. Неля Ростиславівна повідомила про те, що 26 депутатів звітували перед виборцями, до них надійшло 27 зауважень та 47 пропозицій. Крім того, Неля Ростиславівна коротко прозвітувала про поїздку делегації ветеранів Комсомольська, яку вона очолювала, до Шумейкового урочища, що в Лохвицькому районі. Делегація брала участь в урочистостях, присвячених 65-річчю Великої Перемоги.
Керуюча справами виконкому Л.Б.Кошара повідомила про стан справ по складенню протоколів на порушників правопорядку. Так, громадським об’єднанням «Міська міліція» складено 53 протоколи,16 протоколів складено КЖЕПами, міським відділом міліції – 7.Загальна сума накладених штрафів становить 17 525 грн., але стягнено штрафів всього 13%.
Виконуючий обов’язки начальника міліції В.В.Самсоненко прозвітував про криміногенний стан справ у місті: затримано злочинця, який перебував у розшуку з 2006 року, розкрито 3 грабежі, виявлено наркопритон, «точки» самогоноваріння, складено більше 100 протоколів за адміністративні порушення.
Начальник відділу культури і туризму І.І.Зеленська повідомила про проведення в місті щорічного фестивалю « Мистецьке сузір’я» з 14 по 16 травня. Начальник міського відділу освіти І.В.Шошина повідомила присутнім про проведення свята останнього дзвоника 27 травня, випускний вечір відбудеться 28 травня, урочиста його частина – на Театральній площі о 20.00 годині

Автор: www.komsomolsk.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2010, 10:00 | komsomolsk | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації