Вхід | Реєстрація

ВІДЕО - Автопробігом шанували Перемогу

ВІДЕО - Автопробігом шанували Перемогу
Полтавська обласна організація Товариства сприяння обороні України (ДТСААФ) та Полтавський інститут бізнесу провели автопробіг, присвячений 65-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941–1945 років по місцям бойової слави Полтавської області за маршрутом: Полтава – Диканька – Зіньків – Гадяч – Лохвиця – Миргород – В. Багачка – Полтава. Головна частина заходу буде проводитися біля меморіалу «Шумейкове урочище» Лохвицького району.
 6 травня автопробіг проїхався дорогами Гадяччини. У місті учасників автопробігу вітали найменші гадячани – вихованці ДНЗ «Казка». Така випадкова зустріч стала приємною для гостей і повчальною для дітей.  Біля меморіального комплексу «Слава» відбувся короткий мітинг за участю учасників автопробігу та керівництва району і міста. До гостей з вітальним словом звернулися голова Гадяцької РДА В. Беседа, голова Гадяцької районної ради А. Цимбал, міський голова Т. Савченко, районний комісар Г. Розколотько, голова районної ради ветеранів Д. Довгаленко, ветеран Великої Вітчизняної війни, учасник бойових дій О. Сарнацька.
«У Диканьці нас зустрічали бутербродами і водою, у Зінькові – хлібом-сіллю. Та дуже приємно, що у вас нас зустріло молоде покоління, – говорить керівник автопробігу, заступник голови Полтавської обласної організації ТСО України з організаційно-масової роботи Микола Іванович Білоконь. – Саме для молоді і проводиться цей захід. Традицію проведення автопробігу відновлюємо після кількарічної перерви. Сподіваємося, що від цього року автопробіг відновить добру традицію. Починаємо із семи автомобілів, надалі сподіваємося, що кількість учасників збільшиться. Паралельно з обласним, проводиться міжнародний автопробіг по містам-героям та місцям солдатської слави України, Росії та республіки Бєларусь. З України залучаються 4 екіпажі. У міжнародному автопробігу бере участь Полтавський екіпаж. Командир екіпажу – голова Полтавської обласної організації ТСО України Ігор Лазарєв».
На згадку про перебування у місті партизанської слави учасникам автопробігу вручені подарунки із символікою міста.











Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2010, 10:37 | Полтавщина | Відео
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації