Вхід | Реєстрація

9 травня: ветеранів задаровували квітами, годували кашею

9 травня: ветеранів задаровували квітами, годували кашею
Кожне це Свято схоже і несхоже на попереднє. Ми відзначили 65-у річницю Перемоги. Як завжди тепло і зворушливо.  Та як ніколи багатолюдно. І це приємно. Приємно, що повертається урочистість Великого свята. І для більшості стає воно справжнім святом спілкування з найдорожчими людьми – ветеранами бойових дій, з тими, хто дійсно бачив «обличчя» війни. А їхні ряди стають все більш прозорішими.
9 травня Соборна площа майоріла жовто-синіми і червоними кольорами. У повітрі відчувався аромат весняних квітів. Усі вітальні слова звучали на адресу ветеранів. Їхні очі світилися радістю від уваги і спілкування. Ветеранам дарують квіти. Дарують до того моменту, поки вони ще можуть нести ці букети. З ними фотографуються, а саму ходу колони ветеранів знімають і фотографують. Не кожного дня, на жаль, ми приділяємо стільки уваги старшому поколінню – нашим бабусям і дідусям. А вони цього так чекають.
Після урочистостей – покладання квітів до меморіального комплексу «Слава», пам’ятника генерал-лейтенанту П. Корзуну та пам’ятного знаку на честь військових з’єднань, які визволяли Гадяч та район від німецько-фашистських загарбників у далекому 1943 році.
У парку «Перемога» у затінку розмістилася справжня польова кухня. Тут накрили для ветеранів столи. Пригощали кашею, пили бойові сто грам, говорили і співали…
Увечері свій творчий звіт представило Гадяцьке училище культури ім. І. П. Котляревського.
Заряд гарного настрою і відчуття урочистості надав цьому дню танцювальний вечір «Вальс Перемоги». Танцювали на площі і професіонали, і ті, хто вперше був запрошений до танцю.
Завершилося святкування святковим феєрверком та «Дискотекою 80-х».
Щиро дякуємо організаторам та учасникам свята. Це святкування залишиться у пам’яті надовго.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2010, 10:40 | Гадяч |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації