Вхід | Реєстрація

Полтавська Свобода провела пікет біля облдержадміністрації

Полтавська Свобода провела пікет біля облдержадміністрації
17 травня 2010 року Полтавська міська організація Всеукраїнського об’єднання "Свобода" спільно з іншими громадськими організаціями провела пікет біля будівлі Полтавської облдержадміністрації проти зрадницької антиукраїнської політики режиму Януковича.
"Свобода" закликала всіх українських патріотів Полтавщини долучитися до протесту і не допустити підписання, у рамках візиту президента РФ Дмитра Медведєва, чергових зрадницьких угод, що ще більше обмежить державну незалежність, територіальну цілісність України та завдадуть значної економічної небезпеки та залежності.
Як наголосив заступник голови Полтавської обласної організації ВО "Свобода" Анатолій Ханко: "Сьогодні в Полтаві, як і по всій Україні, ВО "Свобода" демонструє антиукраїнській владі, що нас, націоналістів, не зламати. Не зважаючи на тиск силових структур, на заборону ДАІ виїздів автотранспорту на Київ, полтавські побратими-свободівці автостопом та потягами добралися до Києва, щоб засвідчити владі, що жодні заборони не спинять поступ української національної революції. Нам на Полтавщині потрібно вуличним тиском на місцеві органи влади також показати, що націоналісти живуть в кожному селі, в кожному районі Полтавщини".
Під час пікету за ініціативи Полтавської міської організації ВО "Свобода" був створений Полтавський міський комітет порятунку Нації і Держави, до якого увійшли: ПМО "Свобода"; ПМО "Захисники Вітчизни"; ПМО "ОУН"; ПМО "Сокіл"; Релігійна громада "Світовод"; ПОМГО "Молодий рух Полтавщини"; Центр правозихисту і контролю за дотриманням закону; ПМО "Партії Вільних селян і підприємців"; Полтавський міський осередок обласної асоціації громадське суспільство "Еко-світ".
Анатолій Ханко зазначив: "Тільки об’єднання патріотів та небайдужих до долі України людей може зупинити комуно-кримінальний режим, що панує на Україні. Сьогодні ми повинні забути всі особисті та партійні образи задля ефективної боротьби з монолітною антиукраїнською силою. Тільки об’єднання навколо національних символів може дати ефективний результат та перемогу українського в Україні".

Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2010, 12:53 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації