Вхід | Реєстрація

У Кременчуці можуть з’явитися 63 нових кіоски

Бажаючих встановити малі архітектурні форми для здійснення торгівлі у Кременчуці не меншає. Про це повідомили у єдиному дозвільному офісі міськвиконкому.
Навіть вересневі поправки до Постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку розміщення малих архітектурних форм для впровадження підприємницької діяльності" не налякали бажаючих, а навпаки, вселили в них надію.
- У нас чотири адміністратори, – розповідає фахівець дозвільного офісу, – і кожен з них приймає безліч відвідувачів щодня. Заявки на встановлення малих архітектурних форм ми почали приймати з початку жовтня. На шістнадцятий день місяця ми зареєстрували шістдесят три особи, які хочуть мати власний кіоск або виносний торговий павільйон.
Тепер підприємцям лишилося тільки чекати на позитивне рішення дозвільних органів упродовж двох місяців. Якщо ж через ДВА місяці, після "вироку" архітектури та управління земельних ресурсів сесія міської ради не розгляне питання про можливість надання вам вказаної у заяві ділянки під встановлення МАФ, то у дію вступає правило "мовчазної згоди".

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 жовтня 2009, 15:42 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації