Вхід | Реєстрація

Бомж згорів на чужій дачі

У м. Гребінка загорілася дача. Вогонь знищив 2 дерев’яних ліжка, 2 стільця, стіл. Матеріальний збиток - 2 тис. грн. На місці пожежі рятувальники виявили труп громадянина Д., 1962 р.н., тимчасово непрацюючого, без постійного місця проживання. Його направили у морг Гребінківської центральної районної лікарні для встановлення причини смерті.
Наразі причина пожежі - встановлюється. У гасінні брало участь 1 відділення СДПЧ-26, якому вдалося врятувати дачний будинок на 15 тис. грн.

Загалом, за минулу добу на території області зареєстровано 3 надзвичайні події. З них: пожежа, дорожньо-транспортна пригода та випадок виявлення боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни, повідомляють у ГУ МНС в Полтавській області.
Вибухонебезпечні предмети виявили:
Машівський район с. Старицьківка, до Машівського РВ ГУ МНС України в Полтавській області надійшло повідомлення від громадянина Ш. про те, що на його присадибній ділянці виявлено 10 мінометних мін калібру 50 мм часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасів охороняється працівниками Машівського РВ ГУ МВС України в Полтавській області. Вилучення та знищення боєприпасів планується 19.05.2010 року піротехнічною групою АРЗ СП ГУ МНС України в Полтавській області.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2010, 10:34 | Гребінка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації