Вхід | Реєстрація

«Жінка – лідер в сучасному суспільстві» - тема публічного диспуту в Лубнах

Темою студентського диспуту, який 20 травня 2010 року провела Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» в стінах Лубенського фінансово – економічного коледжу стало питання про місце жінки – лідера у сучасному суспільстві. Завдання, які ставили організатори диспуту – популяризація громадської активності серед студентів міста, формування лідерських якостей, розвиток в учнів логічного і критичного мислення, вчення правилам дискусії і суперечки, ораторській майстерності. Зустріч відкрила заступник директора коледжу з гуманітарних питань Литовченко Алла Георгіївна, яка наголосила, що тема дискусії поєднується з науковою дисципліною – менеджментом. А голова Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» Олександр Чепур у своїй заяві для журналістів зазначив, що на тлі загострення соціальних проблем, роль громадських організацій є унікальною і важливою для громади. «В першу чергу ми спрямовуємо зусилля на формування лідерських якостей у підростаючого покоління. Прагнемо активізувати молодь до громадського життя. По –друге, що не менш важливо, ми закликаємо громаду не бути байдужою. Якщо громада розуміє важливість наших проектів, прагнень і зусиль, ми просимо її нас підтримувати », - прозвучало у заяві. У диспуті взяли участь студенти другого курсу. Учасники мали можливість у формі відкритого діалогу обговорити і розглянути актуальні проблеми, пов'язані з гендерними стереотипами, якостях жінки – керівника, важливості реалізації лідерського потенціалу жінки в умовах сьогодення. Присутні спробували зрозуміти труднощі і специфіку жіночого лідерства, запропонували свої дороги і механізми вирішення проблем, заявлених в темі. У ході заходу була показана хороша підготовка, ерудованість і ораторська майстерність. До складу спікерів увійшли неодноразові учасники волонтерських ініціатив, представники студентського активу, майбутні керівники, які отримали відзнаки від дирекції коледжу та сертифікати за участь у дискусії від ПОМГО «Твій Світ». Захід відбувся в рамках проекту «Будуємо майбутнє разом», який реалізовує Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США. Напередодні громадська організація відкрила Ресурсний центр інформаційної підтримки для молоді в Лубенському районі. Також в подальших планах створення міжвідомчої ради з молодіжних питань, клубу громадської активності тощо.

Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2010, 10:32 | Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації