Вхід | Реєстрація

Фонд держмайна оцінив по 25% "Полтаваобленерго" в 190,2 млн. грн.

Фонд державного майна України оцінив 25% акцій енергопостачальних компаній ВАТ "Полтаваобленерго", "Сумиобленерго" й "Одесаобленерго" в 190,183 млн. грн. Про це сказано в повідомленні фонду.
19 травня ФДМУ повідомив про черговий намір продати на біржі пакети акцій (по 25% кожний) "Одесаобленерго" й "Полтаваобленерго" у травні, пакети акцій "Прикарпаттяобленерго" й "Сумиобленерго" - у червні.
Фонд уже намагався продати ці енергопостачальні компанії, крім "Одесаобленерго", з березня 2009 року по березень 2010 року, але торги багаторазово переносилися через відсутність заявок.
Наприкінці березня ФДМУ зняв із продажу по 25% акцій енергопостачальних компаній "Сумиобленерго", "Полтаваобленерго" й "Прикарпаттяобленерго".
У березні 2009 року ФДМУ виставив на біржові торги міноритарні держпакети акцій 6 обленерго.
У результаті акції "Львівобленерго" й "Чернігівобленерго" були продані.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 травня 2010, 14:51 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації