Вхід | Реєстрація

Держпакет «Полтаваобленерго» можуть продати частинами

Фонд держмайна має намір відмовитися від продажу на фондових ринках 25-відсоткових держпакетів акцій «Полтава-», «Суми-» і «Прикарпаттяобленерго» у разі відсутності їх потенційних покупців.
Про це заявив голова ФДМ Олександр Рябченко.
— Якщо не буде покупця на цілий пакет, то ці пакети будуть «розрізані». Нехай їх купують пакетами від 1 до 5%, — сказав він.
За словами Рябченка, ФДМ вже має пропозиції від інвестиційних фондів на придбання роздроблених пакетів обленерго. 
24 березня Фонд держмайна зняв з біржових торгів блок-пакети акцій енергопостачальних компаній «Полтава-», «Прикарпаття-» і «Сумиобленерго» через відсутність покупця протягом кількох років.
Голова ФДМ відзначав тоді, що продаж приналежних державі міноритарних пакетів акцій трьох українських обленерго вже не актуальний у зв’язку з домовленостями між конфліктуючими раніше іншими акціонерами цих компаній.

Автор: www.poltava.pl.ua За матеріалами сайту «Економічна правда»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2010, 10:59 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації