Вхід | Реєстрація

Майже 90% житла на Полтавщині зведено індивідуальними забудовниками

У цьому році в області не введено в експлуатацію жодного об’єкту соціальної сфери.
У січні—березні 2010 року введено в експлуатацію 30,9 тис. м2 загальної площі житла, що становить майже 76% до відповідного періоду попереднього року. Як повідомив головний спеціаліст управління статистики у Полтавській області Олег Заєць, близько половини загального обсягу житла, введеного в експлуатацію у першому кварталі, побудовано у Полтаві і Полтавському районі. 89% житла збудовано індивідуальними забудовниками.
У січні—березні 2010 року введено в експлуатацію 240 квартир, серед яких частка однокімнатних становить 10,8%, двокімнатних — 20,4%, трикімнатних — 26,7%, чотирикімнатних і більше — 42,1%.
Середній розмір однієї квартири, збудованої за цей період у нових житлових будинках, становив 125,1 м2, у т. ч. у сільській міcцевості — 122,6 м2.
Крім житла, у січні—березні 2010 року в області не було введено в експлуатацію ніяких інших об’єктів соціальної сфери.

Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2010, 11:00 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації