Вхід | Реєстрація

Зрив випускного

У Шишаках комуністи влаштували скандал навколо проведення випускного вечора
Випускний вечір у Шишацькій гімназії, який традиційно проводиться на центральній площі селища, довелося перенести на територію навчального закладу. Причиною стали дії місцевих комуністів, яким не сподобалось те, що святкування було заплановане біля пам’ятника Леніну.
Як повідомила прес-службі УНП голова фракції Української народної партії в Шишацькій районні раді Наталя КОРОТИЧ, випускний вечір у Шишаках, як і торік,  вирішено було провести на центральній площі, адже це свято для всього селища, і сюди будь-хто з шишачан може прийти привітати випускників, подивитися концерт.
Із 7-ї ранку 28 травня перед пам’ятником Леніну почали монтувати сцену, а близько опівдня розгорівся скандал. Лідерка місцевих комуністів, у минулому – депутат Верховної Ради Марія КЛОЧКО зажадала, аби сцену прибрали від пам’ятника, незважаючи на те, що місце проведення випускного було погоджене із селищною радою й міліцією. Третейським суддею в конфліктній ситуації виступила райдержадміністрація, яка попросила відсунути сцену до будівлі прокуратури. Виконати це рішення виявилося неможливо, адже біля прокуратури сцена просто не помістилася б. Відтак її довелося розібрати, а свято перенести до гімназії.
„Такого скандалу в селищі не було давно, – коментує ситуацію Наталя КОРОТИЧ. – Діти, які цілий тиждень репетирували на центральній площі, сьогодні плакали. Старші люди обурюються безвладдям. Багато хто говорить, що пам’ятник Леніну пора демонтувати. А ще кажуть, що комуністи наочно продемонстрували декларовану їхнім вождем любов до дітей”.

Автор: Настя ТОПОЛЯ, прес-служба УНП


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2010, 11:01 | Шишаки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації