Вхід | Реєстрація

Рівняння по зарплаті – на віце-мера, Або світлофори світитимуть менше

Керівникам комунальних підприємств заборонили отримувати заробітну плату більше тієї, яку отримує заступник міського голови Микола Порицький. За минулорічною декларацією це 6,4 тисячі гривень на місяць.
Надалі все комунальне господарство міста Кременчук переходить в режим жорсткої економії. І економія стосуватиметься всіх без виключення комунальних підприємств міста. Про те, що грошей немає і найближчим часом їх чекати нізвідки розповідав на нараді керівників комунальних підприємств міста віце-мер Микола Порицький. Йдеться про суцільну економію. Економію на освітленні, на роботі світлофорів і подивіться обов”язково свої штатні розписи”, – зазначив комунальникам заступник міського голови.
“Категорично забороняю встановлювати інженерно-технічним керівникам підприємств встановлювати собі заробітну плату більшу за зарплату заступника міського голови”, – твердження Миколи Порицького : окремі керівники комунальники приносять для підпису накази, де ця вимога порушується. “Робітникам розмір премій не зменшуйте. Собі – ніяких премій”, – додав віце-мер. Його точка зору – починаються важкі часи для всієї галузі. Бюджет не виконується, допомогу ще раз місту вже не дадуть, тож коштів в найближчі півроку може і не бути.
Інше почуте на нараді – не виключено, що працівники комунальних підприємств підуть у відпустку, для початку на 5 діб, за власний рахунок. Вважається, що таким способом можна буде зекономити трохи коштів. Останнє про запитання які пролунали на нараді. Одне з таких – від Дениса Терещенка, керівника “СМЕП”, підприємства яке обслуговує світлофори. Його цікавить – яка саме заробітна плата у віце мера, якщо директор-комунальник отримує 2200 гривень. Ще його колег цікавить як справді буде у них з зарплатою, якщо її виплачують по контракту?
Відповідь на цей рахунок – всі братимуть приклад з КП “Міськсвітло”. Там вже давно “живуть” за антикризовим варіантом й у листопаді та грудні відпрацюють лише 60% робочого часу.

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2009, 16:58 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації