Вхід | Реєстрація

Баранову вручили грамоту до 300-річчя Полтавської битви

Баранову вручили грамоту до 300-річчя Полтавської битви
У приміщенні духовно-просвітницького центру Високопреосвященніший Архієпископ Полтавський і Миргородський Филип у благословення за старанні труди на благо Святої Церкви вручив грамоту з нагоду 300-річчя Полтавської битви заступнику голови ОДА Андрію Баранову. В ході зустрічі вони обговорили питання міжконфесійних відносин та хід ремонтно-реставраційних робіт Спасо-Преображенської церкви у Великих Сорочинцях, що є пам’яткою архітектури національного значення 1732 року побудови.
Фінансування робіт проводиться за рахунок державної цільової субвенції за програмою «Паспортизація, інвентаризація та реставрація пам’яток архітектури». Їх проведення дасть змогу забезпечити збереження унікальної культової споруди первинного українського барокко та використання її для богослужіння.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2009, 16:59 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації