Вхід | Реєстрація

При виконанні службових обов’язків загинув 25-річний міліціонер

При виконанні службових обов’язків загинув 25-річний міліціонер ізолятору тимчасового тримання затриманих і взятих під варту осіб, підпорядкованого Лубенському МВ ГУМВС України в Полтавській області, Євген Пелих.
26.10.2009, близько 06:15, у м. Лубни сержант міліції Євген Пелих спільно з медсестрою психіатричного кабінету Лубенської ЦМЛ здійснювали супроводження до Полтавської обласної психіатричної лікарні хворого Л., 1985 р.н., мешканця Лубен.
Під час супроводження хворого до автомобіля медичної допомоги, на виході з помешкання, Л. зненацька схопив кухонний ніж і вдарив ним у груди сержанта, спричинивши останньому проникаюче поранення грудної клітини. Одразу після нападу Л. з місця події зник.
В результаті реалізації оперативно-розшукових заходів лубенські правоохоронці затримали зловмисника. Наразі Лубенською міжрайонною прокуратурою відносно Л. порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 15, ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).
До останнього лікарі «боролися» за життя молодого міліціонера. Але 1 листопада сержант міліції Євген Пелих помер у лікарні.
Колегія ГУМВС України в Полтавській області та весь особовий склад міліції висловлює щире співчуття родині загиблого з приводу передчасної смерті близької людини.

Автор: ВЗГ ГУМВС в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2009, 11:45 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації