Вхід | Реєстрація

Стріляти у пересічних громадян – такі розваги кременчуцьких молодиків

Стріляти у пересічних громадян – такі розваги кременчуцьких молодиків
Днями до чергової частини Кременчуцького міського управління міліції звернувся 30-річний кременчужанин, який повідомив про те, що у нього стріляли. Такі повідомлення одразу були взяті на контроль, втім при перевірці з’ясувалося, що потерпілий переходячи проїжджу частину, отримав поранення з пневматичного пістолету. Під час бесіди з ним міліціонери встановили, що невідомий громадянин, проїжджаючи повз потерпілого на автомобілі «Шкода – Октавія», відчинив вікно і почав ні з того, ні з сього стріляти у хлопця. Невдовзі правоохоронці затримали і самого 26-річного «стрілка». Вирішивши порозважатися у такий спосіб, хуліган не довго думаючи, обрав жертву на дорозі. Про те, що його так швидко затримають і не здогадувався, тому, напевно, ще й не встиг заховати зброю, яку до речі, міліціонери вилучили, як речовий доказ. «Настріляв» хлопець аж на кримінальну справу за ст..296 Кримінального кодексу України (хуліганство), яку, ймовірно, найближчим часом проти нього порушать.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2009, 11:47 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації