Вхід | Реєстрація

Вони – звичайні полтавські підлітки, які, втім, мають дуже незвичне захоплення

Адже єдині у нашому місті опанували так званий моноцикл або одноколісний велосипед. Говорять: таке дозвілля не вимагає значного вкладання коштів, натомість, добре розвиває координацію та тренує тіло.
Тарас та Роман – вихованці циркової студії при ОЦЕВУМ. 4 роки тому, у пошуках нових, незвичних номерів, Тарас по телевізору побачив катання на одноколісному велосипеді.
Тарас Джинджолія, катається на моноциклі:
- Сподобалось, подумав: а спробую і собі. Бачив по телевізору, думаю: спробую. Сподобалось, почав займатися далі.
Хлопці зауважують: такий засіб пересування коштує значно дешевше за своїх двоколісних «братів». Зокрема, кілька років тому в одному з магазинів велотехніки Полтави Тарас придбав моноцикл трохи більше ніж за півтисячі гривень.
Придбати та утримувати такий агрегат не важко. Головне - велике бажання, адже без нього навчитися балансувати практично неможливо.
Тарас Джинджолія, катається на моноциклі:
- Найголовніше, щоб бажання було, щоб хотілося займатися, щоб, якщо почав, то не кидав взагалі.
Незвичне захоплення, говорять хлопці, знаходить схвалення серед друзів та знайомих. Роман Гончаров, який опанував моноцикл лише 3 місяці тому, ще й помітив: катання на одноколісному агрегаті позитивно впливає на самопочуття.
Роман Гончаров, катається на моноциклі:
- Поки не займався, часто відчував біль у ногах. Як почав займатися, тепер, навіть коли довго ходжу, не болять ноги.
Сьогодні Тарас та Роман працюють над новими, більш складними трюками. Тож легко застрибують на моноциклі на сходинки, балансують між фішками, їздять навіть з закритими очима. Усім же бажаючим говорять: готові допомогти опанувати незвичне мистецтво катання.
Роман Гончаров, катається на моноциклі:
- Приходьте до ОЦЕВУМу - навчимо всьому!

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2010, 13:26 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації