Вхід | Реєстрація

Вийшли переможцями вчетверте

Розпорядженням Кабінету Міністрів України № 1106‑р від 26 травня 2010 року «Про підсумки щорічного всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за 2009 рік» за підписом Прем’єр-міністра України М. Я. Азарова, селище Нові Санжари визнано переможцем. Днями про цю високу відзнаку Уряду з врученням диплома Кабінету Міністрів України було оголошено в Донецьку під час виїзної колегії Міністерства житлово‑комунального господарства на території новозбудованого спортивного комплексу «Донбас-арена».
Звісно, будь-яке місто, селище чи село — це, перш за все, — люди. І від того, як вони ставляться до своєї малої Батьківщини, залежить її процвітання, чи, навпаки, — занепад. Дякувати Богу, переважна більшість жителів Нових Санжар завжди вирізнялася небайдужим ставленням до рідного селища, відомого в колишньому Радянському Союзі і зараз в Україні та за її межами як чудової оздоровниці.
Особливо активно дбають про нього в останні роки, з обранням на посаду селищного голови А. О. Реки. Без перебільшення, Андрію Олександровичу вдалося згуртувати територіальну громаду, об’єднавши її навколо зрозумілої і близької усім мети — зробити наше курортне містечко чистим і красивим, комфортним для проживання місцевих мешканців і привабливим для приїжджих. «У єдиному ключі» працюють виконавчий комітет, депутати селищної ради, а також голови будинкових і вуличних комітетів.
Лише в минулому році за участю трудових колективів, підприємців, ветеранів праці, молоді проведено 29 толок, у результаті яких створено зелені зони — сквер Полтавської битви, парк Матері, утримуються в належному стані парк Перемоги, природний заказник Вовчі Гори, парк «Батьки і діти початку третього тисячоліття», поповнюються новими насадженнями, газонами, клумбами. Старанно порядкують жителі селища на власних садибах. Цієї весни новосанжарці суттєво попрацювали на околицях та за межами селища, зокрема, наводили лад на старій Полтавській дорозі, в глиняному кар’єрі, косили траву в парку Перемоги тощо.
Звичайно, визнання Нових Санжар на теренах України кращим селищем — приємна річ для його жителів; тим більше, що зробили для цього немало. Тож вітаємо із заслуженою перемогою всіх новосанжарців, особисто нашого мера Андрія Олександровича Реку, бажаємо кожному міцного здоров’я, а ще — багато хороших справ щодня на благо громади!

Автор: Сергій Бодак, Сергій Бульбаха, Ігор Нещадим, депутати Новосанжарської селищної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2010, 09:46 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації