Вхід | Реєстрація

«ЕХО» проти «Влади»

«ЕХО» проти «Влади»
6‑го червня у День журналіста футбольна команда газети «ЕХО» вперше провела поєдинок у Нових Санжарах. Виграти журналістам не вдалося, але гра вийшла цікавою та видовищною.
Із кобеляцькими провладцями футболісти з «ЕХО» зустрічалися на зеленому газоні вже не раз і не два. А от із представниками влади новосанжарської мірятися силами ще не доводилося. І от у день професійного свята всіх акул пера і диктофона цю прогалину вирішили усунути.
Команда «ЕХО» із невеликим запізненням (що, як правило, властиво для журналістів) недільного ранку вийшла на штучне покриття міні-футбольного майданчика біля Новосанжарського НВК. Цього разу команду тижневика вивів на поле засновник газети Сергій Попович, який хоча й зовсім недавно розпочав свою футбольну кар’єру, але вже продемонстрував значний прогрес і зміг пробитися до стартового складу. На іншій половині поля писакам протистояла справжня збірна держслужбовців. До її складу увійшли спеціалісти з різних відділів райдержадміністрації, центру молоді, селищної ради і навіть один сільський голова.
Після стартового свистка судді зустрічі Олександра Дерев’янка, держслужбовці одразу насіли на ворота голкіпера «ЕХО». І вже за кілька хвилин зуміли провести перший гол і повести в рахунку — 1:0. Журналісти досить швидко відігралися — пасом Володимира Паршевлюка скористався Анатолій Тітаренко. Але раділи журналісти недовго — у черговій атаці воротар «ЕХО» (педагог і коректор за покликанням) Олександр Діденко вирішив пожонглювати м’ячем, стоячи на лінії воріт. І у фінальній стадії свого виступу… впустив круглого за лінію — 2:1. До перерви «ехівці» встигли ще раз відгіратися (знову відзначився Анатолій Тітаренко) і пропустити гол від Галущиногреблянського сільського голови Володимира Коби — 3:2. А потім іще один від представника селищної ради Тараса Козловського — 4:2.
У другому таймі представники влади продовжили «возити» журналістів. Під голосні настанови головного стратега «Влади» Ігоря Романця службовці організовували атаку за атакою і, зрештою, забили ще один гол — 5:2. Здавалося, що погрому журналістам не уникнути. Але в середині другого тайму таки пішла гра у Володимира Паршевлюка. Очевидно, журналіст вирішив довести, що вміє забивати не лише кобеляцьким чиновникам. Спочатку він скористався далеким викидом Олександра Діденка і реалізував вихід сам на сам із воротарем. Потім прийняв вивірений пас Анатолія Тітаренка і забив другий м’яч. І, нарешті, реалізував пенальті за гру рукою, оформивши хет-трик. Так відрив у рахунку став мінімальним — 6:5. Адже в перерві між голами кореспондента «ЕХО» таки пропустило ще один м’яч. Журналісти кинулися зрівнювати рахунок, змарнували з півдесятка моментів, але дотиснути суперника не змогли. Натомість «Влада» піймала суперника на контратаці і Володимир Коба поставив фінальну крапку у грі — 7:5 на користь новосанжарських держслужбовців.
Після фінального свистка були дружні потиски рук і колективне фото на пам’ять. Не було лише засмучених облич, адже задоволення від гарного футболу отримали всі — і переможці, і переможені. Редактор «ЕХО» Ігор Філоненко та капітан «Влади» Володимир Литвиненко подякували один одному за обережну і безконтактну гру, а також домовились іще не раз зустрітися на футбольному полі — чи не єдиному місці, куди представники влади не одягають костюмів та краваток, а журналісти не беруть блокнотів та ручок.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2010, 10:44 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації