Вхід | Реєстрація

Полтавець Юрій Дієв пожертвував 250 гривень на пам’ятник Касьяну

Полтавець Юрій Дієв пожертвував 250 гривень на пам’ятник Касьяну
Навесні процес збору коштів на увічнення пам’яті видатного земляка Микола Касьяна дещо пригальмувався. Та зараз він повинен отримати «друге дихання». На допомогу громадській організації, яка збирає кошти, прийшли райдержадміністрація та міська рада.
У середу, 9 червня, власні 250 гривень на спеціальний рахунок «Сили громади» вніс приватний підприємець із Полтави Юрій Дієв. Чоловік пояснив свій вчинок так: «Я не знав Миколи Андрійовича і не був його пацієнтом. Але знаю, скільки він зробив добра. У мене бізнес у Кобеляцькому районі і я вирішив допомогти громаді у зборі коштів». Бізнесмен дізнався про благодійну акцію, отримавши листа від громадської організації, і наступного дня вніс кошти. Дієв сказав: «Я б вніс гроші і без офіційного листа. Мені достатньо слова людей, які займаються збором коштів». За його словами, це не перша благодійна акція, в якій він бере участь. До 65‑річчя Перемоги Юрій Дієв власним коштом реставрував у Сухинівці пам’ятник Воїнам-визволителям. Почин свого товариша одразу ж підтримав інший полтавець, менеджер ТОВ «Кобелякихлібопродукт» Віталій Шулєжко. Він також пожертвував 250 грн.
Кілька днів тому відбулася нарада, присвячена активізації процесу збору коштів на увічнення пам’яті Миколи Касьяна. У ній взяли участь голова РДА Анатолій Таранушич, міський голова Олександр Ісип та керівник «Сили громади» Володимир Рева. Вони виробили спільний план дій по залученню до благодійної акції як місцевих підприємців, так і бізнесменів, котрі проживають в Україні та за її межами. Оголошення про збір коштів дали кілька загальноукраїнських газет. Зараз на рахунку «Сили громади» налічується 38716 гривень 6 копійок. Благодійні внески зробили 53 організації та приватні особи.

Нагадуємо реквізити для благодійності:
Полтавське регіональне управління АТ «Банк «Фінанси і Кредит»,
МФО банку 331832,
р/р 260025708501,
ОКПО «Сила Громади» 36770452
http://sulagromadu.org.ua/

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2010, 10:51 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації