Вхід | Реєстрація

У Росії відбулася прем’єра нового самоскида КрАЗ

Із 1 по 5 червня в Москві, в МВЦ «Крокус Експо», проходила 11 Міжнародна спеціалізована виставка «Будівельна техніка і технології 2010» — одна з найкрупніших у світі серед щорічних виставок будівельної техніки й обладнання. Участь у ній узяв і Кременчуцький автомобільний завод.
Цього року, незважаючи на кризову ситуацію, виставка значно розширилася й займала площу понад 90 000 м2 (у 2009 році — 73 407 м2), кількість компаній, що взяли в ній участь, перебільшила 650 (у 2009 їх було 578).
Як повідомляє прес-служба ХК «АвтоКрАЗ», уперше на російському ринку разом з офіційним імпортером автомобілів КрАЗ у Росії — компанією «РусКрАЗ» — свою нову розробку представив Кременчуцький автозавод — дослідний зразок перспективного самоскида КрАЗ С 20.0 колісної формули 6х4 вантажопідйомністю 20 тонн. Приємно, що наш автомобіль був рівним серед провідних світових виробників будівельної техніки Liebherr, Hitachi, Volvo, Wirtgen, Bomag, Doosan, Komatsu, Hyundai КАМАЗ, МАЗ.
Нова модель п’ятого сімейства самоскидів КрАЗ викликала широкий інтерес у російських журналістів, підприємців та експлуатаційників. 
— Прем’єра відбулася! І логічно, що на БТТ! — таке резюме відвідувачів експозиції КрАЗ.
Крім того, холдингова компанія представила москвичам і гостям виставки ще одну свою новинку — сідельний тягач КрАЗ Т17.0 ЕX «Бурлак» колісної формули 6х6.
Судячи з кількості учасників і відвідувачів виставки, можна сказати, що будівельна галузь у Росії оживає й набирає оберти. Хорошим показником є підвищена цікавість до будівельної техніки, зокрема й до кременчуцьких автомобілів.
За скромними підрахунками спеціалістів Торгового дому КрАЗ, очікуються замовлення приблизно на 100 одиниць автомобілів різних модифікацій від російських підприємців і організацій, у тому числі із Самарської, Московської, Смоленської, Рязанської, Нижньогородської областей. 
На виставці було підписано протокол намірів між ХК «АвтоКрАЗ» і Челябінським машинобудівним заводом «Уралавтоприцеп» про сумісне просування на ринки СНД причепа-ваговоза у складі тягача КрАЗ Т17.0ЕХ та самоскидного напівпричепа вантажопідйомністю 65 тонн.

Автор: Любов ПРИЙМАК, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 червня 2010, 12:15 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації