Вхід | Реєстрація

За І квартал поточного року обласний бюджет виконано в сумі 135 млн гривень

Це – майже на 15% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Попри напружену ситуацію в умовах роботи без прийнятого бюджету-2010, зазначають фахівці, вдалось зберегти соціальну спрямованість. Ці та інші питання, винесені на порядок денний 27 сесії обласної ради 5-го скликання, обговорювали на спільному засіданні 5-ти постійних комісій.
На порядку денному спільного засідання 5-ти постійних комісій – більше 40-ка питань, що будуть винесені на розгляд 27 сесії обласної рди 5-го скликання. Серед перших – звіт про виконання обласного бюджету за І квартал 2010 року.
Павло Кропивка, заступник начальника Головного фінансового управління ОДА:
- Вцілому до обласного бюджету надійшло 135 млн. гривень, в тому числі до загального фонду – 110 млн., що становить 115% до плану. Понад план надійшло майже 14%
У структурі видатків, які складають 352 мільйона гривень, зазначалось на зібранні, 98,8% – фінансування соціально-культурної сфери.
Після тривалих суперечок присутні на зібранні депутати погодили також винести на розгляд сесії і питання про обласну цільову Програму будівництва доступного житла на 2010-2017 роки. Остання складається з 3-х етапів.
Юрій Петрук, начальник управління містобудування та архітектури ОДА:
- Головне в цій програмі - 30% фінансування буде проводитись з держави, на це вже пеердбачені кошти, інші 70% - громадяни.
Проведений аналіз, зазначив Юрій Петрук, дозволив виявити 24 житлові будинки, які мають 70% ступеню готовності. 3 них планують зробити об'єктами програми.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2010, 16:47 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації