Вхід | Реєстрація

Засідання президії Гадяцької районної ради

15.06.2010 року, о 15 годині відбулося засідання  президії  Гадяцької  районної ради. На порядок денний були винесені питання:
1.Про скликання  двадцять четвертої  сесії  Гадяцької районної ради п’ятого скликання.
2.Про клопотання  трудового колективу Гадяцького аграрного професійного ліцею про  присвоєння звання „Заслужений працівник освіти України“ директору  ліцею Мигалю О.М. Вів засідання голова  районної  ради Цимбал А.Г. На засідання були запрошені  керівники окремих підприємств, установ  та організацій.
Президія вирішила:
І .Скликати чергове пленарне засідання Гадяцької районної ради п’ятого скликання  25 червня  2010 року о 10 годині у залі засідань районної ради(м.Гадяч, вул. Л.Українки,2).
ІІ. На розгляд сесії винести питання:
1. Звіт голови  Гадяцької районної ради Цимбала А.Г. про свою діяльність   за період з 01.01.2009 по 25.06.2010 року.
2. Про внесення  змін до районного бюджету на 2010 рік.
та інші.
ІІІ. Підтримати клопотання трудового колективу Гадяцького аграрного професійного ліцею про присвоєння звання  „Заслужений працівник освіти України“ директору ліцею  Мигалю О.М.

Автор: www.hadiach-rajon-vlada.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2010, 17:04 | Гадяч | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації