Вхід | Реєстрація

Полтавські митники спростовують факт щодо розмитнення захисних масок

Сьогодні на селекторній нараді Уряду України, що відбулася під керівництвом Премєр-міністра України Юлії Тимошенко, при звітуванні Голови Полтавської облдержадміністрації Валерія Асадчева була піднята проблема щодо митного оформлення Полтавською митницею медичних масок. Полтавська митниця повідомляє, що жодного звернення про митне оформлення зазначеної категорії вантажу в Полтавській митниці не було. Також зазначаємо, що протягом останнього місяця в цьому році вантажі даного характеру до Полтавської митниці взагалі не надходили.
Інформуємо, що при надходженні до Полтавської області лікарських засобів Полтавською митницею будуть вжиті всі необхідні заходи для проведення негайного митного оформлення медичного вантажу, відповідно до доручення Уряду та Державної митної служби України.

Автор: Прес-група Полтавської митниці


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2009, 10:44 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації