Вхід | Реєстрація

Єдиний у приватному секторі магазин і той – із суцільними порушеннями

Так говорять мешканці мікрорайону Новобудова. На несумлінного приватного підприємця профільна інспекція міськвиконкому вже склала припис. Втім, він його проігнорував. З чергового рейду інспекції повернулася наша знімальна група.
Черговий рейд інспекція по контролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста провела у Новобудові, районі селища Лісок.
Ігор Рева, спеціаліст І категорії інспекції по контролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста:
- В результаті проведеного рейду інспекції по контролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста по приватному сектору Новобудова біля магазину, що знаходиться за адресою вулиця Степана Разіна,5, було зафіксовано факт порушення. Інспекцією підприємцю надано припис для приведення будівлі до належного стану.
Припис, говорять інспектори, підприємець проігнорував, наступним кроком інспекції було складення протоколу про адміністративні порушення. Окрім того, що фасад не відповідає діючим архітектурним вимогам, вивіска на магазині відсутня, яма біля магазину розрита не перший день. Подібні умови, вважають мешканці приватного сектору, і всередині магазину.
Надія Руденко, голова селищної ради «Островок»:
- Як можуть працювати люди у цьому магазині, якщо там відрізана газова труба, не укладений договір з КАТП вже 2-й рік, куди дівається це сміття? Всередині теж антисанітарія - влітку жарко, не працюють кондиціонери, продукти теж неналежного вигляду.
І це – єдиний найближчий магазин, жаліються мешканці. Тут живуть переважно пенсіонери, тож декілька кварталів йти до іншого магазину за найнеобхіднішим просто не можуть. Нині збираються писати листа на адресу управління сприяння підприємництву, аби останнє позбавило ліцензії власника магазину. Отримати коментар від підприємця на сьогоднішній день нам не вдалося. Ми залишаємо за ним право висловити свою точку зору в ефірі студії «Місто».
Ігор Рева, спеціаліст І категорії інспекції по контролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста:
- Інспекція по контролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста звертається до всіх суб'єктів господарювання міста, щоб вони утримували свої торгові точки, свої установи в належному стані.

Автор: www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2009, 10:58 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації