Вхід | Реєстрація

Підприємець завдав державі збитків майже на 3 мільйона гривень

Підприємець завдав державі збитків майже на 3 мільйона гривень
Зважаючи на те, що шахрайські оборудки з податком на додану вартість стали для представників «тіньової» економіки своєрідним кримінальним «бізнесом», співробітниками податкової міліції Полтавщини постійно проводиться моніторинг сумнівних фінансово-господарських операцій.
Державною податковою адміністрацією України проводиться операція «Бюджет», основна мета якої є підвищення ефективності контрольно-перевірочної роботи, активізація діяльності щодо виявлення та руйнування схем мінімізації податкових зобов’язань та припинення протиправної діяльності суб’єктів господарювання в частині ухилення від сплати податків.
Так в ході проведення оперативних заходів в рамках операції «Бюджет» співробітниками податкової міліції УПМ ДПА у Полтавській області встановлено, що голова сільськогосподарсько—фермерського господарства, 52-річний приватний підприємець з Гребінківського району займався продажем сільськогосподарської продукції, невласного виробництва. Хоча на протязі 2 років мав спеціальний режим оподаткування, як безпосередній виробник сільськогосподарської продукції.
За цей час винахідливий «бізнесмен» ухилився від сплати податків до державного бюджету майже на 3 млн. грн. Наразі по даному факту порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів).

Автор: Дмитро Скобельський, прес-офіцер УПМ ДПА в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 червня 2010, 12:42 | Гребінка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації