Вхід | Реєстрація

Полтавському краєзнавчому музею дали гроші

Полтавському краєзнавчому музею дали гроші
Бюджет області скорегували — Полтавський краєзнавчий музей реконструюють, а в Кременчуці збудують стадіон.
Депутати Полтавської обласної ради внесли зміни до показників обласного бюджету на цей рік. 
Так, на утримання установ обласного значення, проведення заходів та формування бюджету розвитку спрямовується 7,6 млн. грн., в тому числі за рахунок вільного залишку бюджетних коштів на початок року — 6 млн. грн. та зменшення обсягу резервного фонду обласного бюджету — 1626,5 тис. грн.
Зокрема 2 млн. грн. отримає головне управління охорони здоров’я облдержадміністрації для збільшення видатків на галузь, ще 500 тисяч грн. підуть на потреби головного управління праці та соціального захисту населення ОДА. 
Національні меншини на свій розвиток отримають 70 тис. грн., книговидавці — 100 тис., протитуберкульозний диспансер — 90 тис. грн.
У Кременчуці збудують новий стадіон — на це передбачено 1 млн. гривень. Реставрація Полтавського обласного краєзнавчого музею обійдеться обласному бюджету в 300 тисяч гривень, але таку ж суму депутати очікують і з бюджету Полтави.
Комунальний автотранспорт обласної ради додатково отримає 300 тисяч грн.
Також на проведення виборів сільських, селищних голів з держбюджету передбачається субвенція районам області в сумі 88,3 тис. грн.

Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 червня 2010, 14:49 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації