Вхід | Реєстрація

Володар кришталевої рукавички

Володар кришталевої рукавички
Кременчужанин Денис Пояцика став бронзовим призером Чемпіонату Європи з боксу у ваговій категорії до 91 кг, який пройшов у Москві на початку червня.
Цього року у змаганнях взяла участь рекордна кількість спортсменів – 300 осіб із 43-х країн світу. На Чемпіонаті Денис Пояцика виправдав найкращі сподівання свого наставника, заслуженого тренера України Михайла Мельника. Бої за участі кременчужанина стали захоплюючим видовищем для європейських глядачів та вболівальників. Двічі Фортуна посміхалася йому, але потім дещо не пощастило з жеребкуванням.
— Перший бій був із азербайджанським боксером. Перемога була блискавичною. Вже на перших секундах секунданти суперника підняли білий прапор. Далі на рингу ми зустрілися з литовським боксером – одним із лідерів Чемпіонату, чемпіоном Євросоюзу. Я вже перемагав його на позаминулому Чемпіонаті Європи. Цього разу також перевага була на моєму боці. Третім за жеребкуванням мені випав чемпіон світу, капітан російської збірної, дуже сильний боксер Єгор Мехонцев, – розповідає Денис Пояцика.
З Єгором Денис зустрівся вперше. Хоча російська збірна, зокрема й тренер Єгора, давно чекали цього двобою. Глядачі оцінили той гарний бій, у протистоянні наче зійшлися скеля зі скелею.
За словами заслуженого тренера України Михайла Мельника, таких високих результатів на змаганнях усіх рівнів вихованці КСЄ «Легіон» досягають завдяки всебічній підтримці Почесного Президента клубу спортивних єдиноборств, Почесного громадянина Кременчука Володимира Матицина, який переконаний, що перемоги спортсменів «Легіону» – прик­лад для молоді, для тих, хто вагається: піти чи не піти до спортивної секції. «Наша мета  – залучити хлопців до дзюдо, боксу, тобто до чоловічих видів спорту, які виховують характер, волю до перемоги», – зазначає Володимир Матицин.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2010, 11:45 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації