Вхід | Реєстрація

У Кременчуці відбулось авто шоу «КрАЗ-2010»

Автошоу КрАЗ-2010 відбулося в минулу неділю в Кременчуці. На щорічному святі, організованому вже шостий раз, виставлялися сучасні серійні автомобілі кременчуцького виробництва, перспективні розробки та експонати заводського музею.
Відреставровані вантажівки - самоскид КрАЗ-222, повнопривідні армійські «лаптежнікі» КрАЗ-214Б, КрАЗ-255Б1, КрАЗ-260 - «охороняли» солдати у формі різних родів військ Радянської Армії 1970-80-х років. Сучасна серійна продукція представлялася самоскидами КрАЗ-65032, повнопривідними лісовозами КрАЗ-6233, -64372 та іншої спецтехнікою. 
Новинки виставки - важкий сідельний тягач КрАЗ Т17.0ЕХ, рятувальна аварійно-ремонтна машина для проведення рятувальних робіт (САРМ-В) на шасі КрАЗ-63221, обладнана автономної електростанцією, зварювальним обладнанням, мотопомпою, човном, маніпулятором, та іншим обладнанням; пересувна їдальня фірми «Нефтеавтоматіка» на базі КрАЗ-65053; КрАЗ-65053 з мультіліфтовой системою швидкої зміни вантажних платформ. 
Журналістам українських, російських і білоруських видань були показані навчальний центр, демонстраційні пробіги КрАЗів на полігоні, проведений тест-драйв у кар`єрі найсвіжішої серійної розробки - Безкапотний самоскида КрАЗ С20.0.

Автор: www.autocentre.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації