Вхід | Реєстрація

Конструктивний діалог на користь справі

У минулі вихідні Андрій Матковський зустрівся з мешканцями селища Новоселівка (район вулиці Харчовиків). Такі зустрічі за місцем проживання у міського голови відбуваються досить часто, як планово, так і на прохання громад. Тільки протягом останнього тижня їх відбулося сім. Цього разу він відгукнувся на запрошення ініціативної групи і прибув задля оперативного вирішення питань разом з керівниками ряду служб та відділів міськвиконкому.
В останні роки цей мікрорайон, як і інші, не був поза увагою міської влади. Надана допомога мешканцям будинків що по вул..Харчовиків №№29/1 та 31, які обслуговуються ЖЕДом бавовнопрядильної фабрики, у розв’язанні проблем з теплопостачанням, водопостачанням та водовідведенням, налагоджений регулярний рух автобуса за програмою «Місто без околиць», весною працівники міського управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення за дорученням міського голови активно сприяли у боротьбі з підтопленнями будинків, чимало зроблено з благоустрою авіамістечка, де відпочиває частина населення селища і через яке їхні діти добираються до школи. Однак, розмову мешканці здебільшого вели про наболіле. В основному це питання, які накопичувалися десятки років. У тому числі про якість доріг, відсутність тротуарів і подальшу долю вище згаданих будинків.
Міський голова наголосив: « подібні зустрічі тим і корисні, що в умовах нестачі бюджетних коштів, економічної кризи в країні допомагають визначити спільно з населенням найбільш першочергові й важливі питання». Міський голова пообіцяв вже наступного місяця відремонтувати вулицю Харчовиків, буде облаштовано пішохідну доріжку між вул. Харчовиків та авіамістечком, якою ходять діти до школи, та поліпшено освітлення цього куточку. Обіцяна допомога мешканцям двох будинків у створені ОСББ, розглянуть можливість виділення автобусу більшої місткості на місцевий маршрут. А по завершенню зустрічі міський голова разом з мешканцями навколишніх будинків пройшовся територією щоб визначити місце розташування дитячого спортивного майданчика, котрий незабаром буде встановлено тут.
Всі учасники зустрічі зійшлися на тому, що конструктивна ділова розмова дійсно пішла на користь. Про це свідчили й очі людей, які по завершенню її розходилися по домівках. Того ж дня було обрано й новий склад селищної ради.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 липня 2010, 09:37 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації