Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Бізнес | Полтава (Додано:8 липня 2015)

Продам Прес гідравлічний ціна

Номер оголошення: 59374

Продам Прес гідравлічний ціна, пресс гидравлический Oma цена купить для сто

Якісний гідравлічний пресс- це необхідний елемент любого СТО. Прес виконує доволі обширний спектр робіт на сто, тому потрібно бути впевненим в його якості. Саме такий гідравлічний преcс ви зможете знайти у нас. Ми пропонуємо пресс для СТО від відомих світових виробників, по приємних для клієнтів цінах.

Найбільшою популярністю користуються італійські преси фірми OMA, які зарекомендували себе в наших клієнтів тільки з кращої сторони, та є беззаперечними лідерами по спів відношенню ціна-якість.

Загалом наша лінійка пресів представлена у повному обсязі, починаючи від недорогих настільних пресів і закінчуючи потужними електрогідравлічними пресами.

Прес гідравлічний, Прес гідравлічний купить львов Украина, Прес гідравлічний цена, Прес гідравлічний купити львів Україна, Прес гідравлічний характеристики Oma, Trommelberg, пресс гидравлический цена, пресс ручной гидравлический, прессы гидравлические

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Бізнес»

50 грн.
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації