Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Техніка | Полтава (Додано:25 серпня 2015)

Продам Електронні сейфи Hotek для готельних номерів Електронні сейфи Hotek ідеально підходять для зберігання особистих речей гостей готелю

Номер оголошення: 59619

Продам Електронні сейфи Hotek для готельних номерів

Електронні сейфи Hotek ідеально підходять для зберігання особистих речей гостей готелю. Більшість працюють на спеціально створеному пін-коді, який змінюється для кожного клієнта окремо. В наявності також є сейфи, які відкриваються магнітною карткою. Наші міні-сейфи не займають багато місця і можуть бути вбудовані в меблі. За розмірами вони також допускають зберігання ноутбука. Деякі моделі навіть мають зовнішній роз'єм для підзарядки електронної техніки, яка знаходиться всередині.

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Прикріплені фото
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Техніка»

Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації