Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Техніка | Полтава (Додано:25 вересня 2015)

Продам Реализуем ингалятор небулайзер компрессорный Омрон 28Р Comp Air за 1550 грн

Номер оголошення: 59776

Продам Реализуем ингалятор небулайзер компрессорный Омрон 28Р Comp Air за 1550 грн. Благодаря высокой производительности распыления компрессор, частички в аэрозоле размером 3мкм точно попадают в очаг болезни. Небулайзерная камера с различными насадками позволяет использовать минимальное каличество лекарства в нужном направлении без потерь. Омрон 28Р дополнительно оснащён загубником и насадкой для носа, что значительно расширяет сферу использования. Вместимость небулайзер ингалятор позволяет качественно проводить процедуру ингаляции. Компрессорный тип ингалятор позволяет использовать широкий спектр лекарственных средств. Длина трубки компрессорный небулайзер Comp Air 28Р позволяет удобное проведение ингаляции даже в домашних условиях.

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Прикріплені фото
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Техніка»

Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації