Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Техніка | Полтава (Додано:21 березня 2017)

Аппараты для надевания бахил QUEN XT-46C

28 000 грн.

Номер оголошення: 63235

Термоаппарат «QUEN» - В ПОДАРОК ОДИН РУЛОН ПЛЁНКИ!!! Предоставляем аппарат в АРЕНДУ.

Способ применения аппарата «QUEN» для ламинации подошв обуви прост и удобен, Вы ставите ногу на специально предназначенную платформу и бахил (плёнка) автоматически одеваются на Вашу обувь за несколько секунд под воздействием тёплого воздуха. Рулон термоусадочной пленки обеспечит покрытием более 500 пар обуви .Если Вы являетесь обладательницей высоких каблуков, замшевой обуви аппараты легко справятся и с такой задачей, — плёнка будет плотно прилегать к вашей обуви (и не портить её). Одним из основных преимуществ аппарата для покрытия термоусадочной плёнкой, является то, что при её нанесении она идеально облегает обувь любого размера и эстетично смотрится, после использования легко снимается. Вы не испытываете дискомфорта от бесформенных кульков на Ваших ногах.

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Техніка»

ATLANT
Техніка Кобеляки
Додано: 20 березня
4 500 грн.
8 000 грн.
8 000 грн.
8 000 грн.
3 000 грн.
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації