Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Техніка | Полтава (Додано:18 травня 2017)

НАБІР Клавіатура і миша HI-RALI HI-KB2016CM

375 грн.

Номер оголошення: 63539

Клавіатура HI-KB2016CM має оригінальну, зручною формою і посадкою. Клавіші розраховані на мінімальні зусилля для натискання, таким чином, ви зможете швидко і безпомилково виконувати роботу, грати.

Клавіатура HI-KB2016CM включає в себе функціональні клавіші, які полегшать процес роботи за ПК. У комплектацію входять додаткові 8 ковпачків для клавіш, найбільш затребувані серед геймерів (W, A, S, D, ?, ?, ?, ?). Також клавіатура моделі HI-KB2016CM НЕ буде ковзати навіть по самій слизькій поверхні за рахунок своєї спеціальної конструкції дна.

Миша моделі HI-KB2016CM також, як і клавіатура, володіє прекрасним стилем і ергономічними дизайном. Спеціальна світлодіодне підсвічування синього кольору «підживити» ігрову атмосферу інтригою, особливо якщо грати в сутінкової кімнаті. Миша також виготовлена ??зі спеціального матеріалу, який протистоїть ковзанню руки по ній.

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Техніка»

Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації