Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Побут | Пирятин (Додано:26 жовтня 2017)

Окарін

50 грн.

Номер оголошення: 64272

Оскільки проблема захвоювань шлунково-кишкового тракту стоїть сьогодні достить гостро - дієві засоби профілактики цих фороб дуже важливі. Одним з таких високоефективних препаратів є вітчизняний пробіотик окарін. Принцип його дії грунтується на ефекті від заселення до шлунково-кишкового тракту шлункових бактерій, властивих зоровому людському організмові. Спори цих бактерій, які містяться в окаріні, дають можливість відновити й зміцнити популяцію корисних мікроорранізмів в кішківнику людини. Завдяки цьому зміцнюється імунна система, лікуються дисбактеріоз, наслідки шлункових отруєнь, радіоактивного опромінення та дії шкідливих хімічних сполук, небезпечні наслідки необдуманого прийому антибіотиків, знищується туберкульозна паличка, пригнічуються онкоклітини.

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Побут»

29 000 грн.
Продам
Побут Кобеляки
Додано: 12 квітня
1 грн.
Самшит
Побут Кобеляки
Додано: 8 квітня
30 грн.
Куртка жіноча
Побут Кобеляки
Додано: 28 березня
600 грн.
25 000 грн.
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації