Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Будівництво | Кременчук (Додано:4 червня 2018)

Ленточнопильный станок Bomar.

12 грн.

Номер оголошення: 65418

Ленточная пила Bomar Ergonomic 320.250 DG – это специализированное оборудование, предназначенное для резки металлических заготовок с максимальным диаметром 250 мм и профильные прямоугольные заготовки высотой до 320 мм. Ленточная пила Ergonomic 320.250 DG способна производить рез под углами -45°, 0°, +45°,+60°. Гидроцилиндр ленточной пилы позволяет осуществлять плавное опускание пыльной рамы под собственным весом Пила оснащена комплектацией, которая способствует более быстрой работе и высокой эффективности. Наша компания занимается поставкой любого оборудования для обработки тонколистового металла по индивидуальному щапросу клиента. При возникновении вопросов - обращайтесь. Мы с радостью дадим полную информацию и поможем в выборе оборудования. www.kverb.uaprom.net

www.listogib-sorex.com

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Будівництво»

Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації