Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Робота | Полтава (Додано:8 липня 2018)

Високооплачувана офіційна робота в Польщі.

Номер оголошення: 65572

Офіційна робота в Польщі, зарплата від 10 злотих за годину і більше, житло надається безкоштовно, а подекуди і харчування, за такими вакансіями: столярі, швеї, зварники, фрезервувальники, а також в теплицях, в готелях, в пансіонатах, на заводах,на меблевих фабриках, супермаркетах, магазинах, гуртовнях, столярнях, мясокомбінатах, дорожніх роботах, по догляду, фермерських господарствах, на будівницстві та в лісі. А також, надаємо консультацію та робимо весь пакет документів для отримання польських шенген та робочих віз. Детальна інформація за тел: 067 967 86 12. На сьогоднішній день актуальні вакансії: 1)Завод Арметон (виготовлення противагу для пральних машин). Зарплата 1 місяць 25 зл/год (брутто), з 2 місяця 4950 зл (брутто) за 40 годинний тиждень. Житло 500 зл. 2)Пакування одежі в брендовому інтернет магазині. Зарплата 14, 15.40, 17.40 зл/год(брутто). Житло 600 зл.. 3)Виготовлення поліетилену. (целофана, пакетів і т.п. зарплата 13,7-14,7 зл/год (брутто). Житло безкоштовне. 4)Виготов

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Робота»

Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації