Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Робота | Полтава (Додано:1 грудня 2018)

Офіційна робота в Німеччині.

Номер оголошення: 66203

Офіційна робота в Німеччині. Оформлення відбувається, по відрядженню форма А1 (від польської фірми на практику). Для оформлення на роботу потрібна польська робоча віза (з терміном не менше трьох місяців. Знання мови не обовязкове, достатньо спілкуватись російською і знати букви латинського алфавіту. За консультаціє та реєстрацією звертайтесь за тел:+380679678612. На сьогоднішній день актуальні вакансії:

1) Работа на пошті Deutsche Post. м. Мюнхен (Німеччина). Робота полягає в сортуванні посилок. Зарплата 8,5 євро/год (нетто). 2220 євро в місяць на руки. Робочий день 10 год, з пн - суб, неділя вихідний. Потрібні чоловіки, жінки, пари 18-50 років. Робота тільки в денну зміну. Житло 300 євро з зарплати. Хороші умови, живуть по 2-3 людини в кімнаті.

2) Робота на складі з канцелярськими товарами (Збір замовлень та упаковка) м. Мюнхен (Німеччина). Зарплата 8 євро/год (нетто). Робочий день 10 год, з пн - суб, неділя вихідний. Потрібні чоловіки, жінки, пари 18-50 років. Робота тільки в д

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Робота»

Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації