Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Робота | Полтава (Додано:3 березня 2019)

Офіційна робота в Німеччині та інших країнах ЄС.

Номер оголошення: 66602

Офіційна робота в Німеччині та інших країнах Євросоюзу. Офіційне оформлення відбувається по паспортах Європейського Союзу та європейських ID картках, а також по польських робочих візах (відрядження А1). За консультаціє та реєстрацією звертайтесь за тел:+380679678612. На сьогоднішній день актуальні вакансії:

1) Склади одежі. м. Гамбург (Німеччина). Робота полягає в зборі заказів по накладній та складанні в коробки, робота зі сканером. Робочий день 8-10 год, 6 днів на тиждень. Зарплата 8-9 євро/год (нетто), виплачується два рази на місяць на картку. Житло 200 євро/місяць. Оформлення по паспортах Європейського Союзу та європейських ID картках.

2) Склади REWE. м. Гамбург (Німеччина). Обовязки: Збирання та пакування замовлень. Зарплата 1400-1800 євро/місяць (нетто), від виробітку. Працюють по 8-9 год, 5-7 днів на тиждень. Житло 300 євро/місяць (комфортне, зі всіма зручностями, по 2-3 людини в кімнаті). Офіційний контракт, страхування. Оформлення по оригінальних паспортах Європейського Союз

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Робота»

Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації