Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Будівництво | Полтава (Додано:12 вересня 2019)

Новый листогиб к новому сезону (Sorex ZRS-2160)

12 грн.

Номер оголошення: 67334

В настоящее время во всей Европе работают десятки производителей ручных гибочных станков, и среди них Sorex является ведущей компанией. Компания Kverb осуществляет надежные поставки продукции Sorex с 2011 года. Наша компания с уверенностью может сказать, что мы, как никто в Украине, можем предложить беспрецедентно полный ряд оборудования и высокотехнологичного инструмента для обработки листового металла завода-изготовителя Sorex.

Купить листогибочный станок Sorex ZRS-2160 достаточно легко. Звоните и Вас проконсультируют наши опытные специалисты по всем интересующим Вас вопросам.

Листогибы Сорекс - оборудование которое Вас не подведет! Кверб - партнер, которому Вы можете доверять - сегодня и завтра!

http://kverb.uaprom.net/p27295836-listogib-zrs-2160.html либо http://www.listogib-sorex.com/rus/zrs_2160/

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Будівництво»

Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації