Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Бізнес | Полтава (Додано:26 вересня 2019)

Пилка по металу Pilous ARG 300 F

12 грн.

Номер оголошення: 67400

Стрічкова пила по металу від чеського виробника Pilous, модель ARG 300 F – це якісне обладнання для різки суцільних та профільних металевих заготовок діаметром до 300 мм, під кутом від 0 до 90 градусів. Обладнання для різки металу від виробника Пілоус славиться на весь світ своєю високою якістю, надійністю та довговічністю. Стрічкопильний верстат по металу Pilous ARG 300 F в стандартну комплектацію включає в себе масивну тумбу, систему подачі СОЖ, пильну раму, вилиту із чавуна, масивні швидкизажимні лещата забезпечують відмінну фіксацію заготовки. Додатково верстат по металу можливо додатково укомплектувати підсвіткою робочого місця, лазерною лінійкою, датчиком натягу полотна та іншими опціями, які значно спростять користування стрічкопильним верстатом та підвищать виробничу спроможність. Компанія Кверб має широкий асортимент обладнання для металообробки в наявності. Відправка без передоплати. https://kverb.uaprom.net/.

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Бізнес»

Автомийка
Бізнес Кобеляки
Додано: 27 березня
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації