Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Нерухомість | Нові Санжари (Додано:14 листопада 2019)

Продаю розпочате будівництво будинку, гаража і господарчих будівель

120 000 грн.

Номер оголошення: 67558

На ділянці 7 соток розпочате будівництво житлового будинку 10х12м, гаража 4х6м, господарчих будівель (літня кухня 3х5м, сарай 3х5м, приміщення 3х5м розділене пополам для курей і свині). Під будинок залитий фундамент, змурований цоколь з бутового каміння, пустоти між цокольними стрічками засипані грунтом, в фундаменті і цоколі вмуровані закладні деталі для підведення і прокладання газопроводу, водопроводу й каналізації. Гараж і господарчі будівлі в одному блоці будівель. під весь блок залитий фундамент, цоколь також залитий із бетону, пустоти між цокольними стрічками засипані грунтом, під літньою кухнею побудований підвал 3х4м він перекритий бетонними плитами, обладнаний витяжкою, поверх плит виконана гідроізоляція і засипано грунтом. Підвал обладнаний металевим дверним блоком.Будівництво розпочиналося у 1991 році. Вкладені матеріали високоякісні, цемент марки 700. На даний час тріщин і інших дефектів не має. Ділянка знаходиться між давно побудованими садибами.

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Нерухомість»

820 грн.
Будинок
Нерухомість Кобеляки
Додано: 4 березня
820 грн.
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації