Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Техніка | Полтава (Додано:31 грудня 2019)

Пристрій ’МІНІ Energy’

1 260 грн.

Номер оголошення: 67675

Пристрій ’МІНІ Energy’ - універсальний пристрій, який підтримує високий рівень енергії всіх систем організму. Заряджає вас, надихаючи на розвиток, пробуджуючи бажання до активної і творчої життя.

Сучасна людина постійно відчуває сильну психічну і фізичну активність, перебуваючи в стані стресу. Стрес в малих дозах змушує думати, шукати рішення проблем, організм набуває нові корисні якості. Але надмірний тиск стрес-фактів (емоційне напруження, гео і біопатогенних фактори) знижує ефективність, організм слабшає, втрачає сили і здатності до активної і плідної діяльності, що призводить до різних захворювань, прискореного старіння і робить життя безрадісним. ’Energy’ - спосіб послабити вплив стресів, запобігти їх наслідки і дати потужний енергетичний заряд організму.

Програма даного апарату побудована за принципом підтримки організму людини за допомогою спеціально підібраних унікальних і ефективних частотних формул - біорегуляторів, імуномодуляторів та адаптогенів. ’Energy’ працює з усім організмом в цілому і його провідними системами, підбираючи ключі до запуску основних меха

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Техніка»

Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації