Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Бізнес | Комсомольськ (Додано:25 лютого 2020)

Вторинна гранула. Поліетилен високої щільності (HDPE). Трубний поліетилен

1 грн.

Номер оголошення: 67877

Купити поліетилен низького тиску ви можете у нашого виробництва. Продаємо вторинну гранулу поліетилен низького тиску видувний (екструзійний поліетилен).

- ГРАНУЛА ПЕНД чорна (аналог ПЕ-100, екструзія). Отримують з відходів чистого екструзійного ПЕНД. Проходить очищення від сторонніх матеріалів, мийку, агломерацію, грануляцію. Фільтрація-сітка П-72. Плинність матеріалу становить (ПТР) 0,5г / 10хв. Гранула черная.Пріменяют у виробництві труб, плівок, пакетів.

- ГРАНУЛА ПЕНД біла (аналог 276, видув, екструзія). Отримують з технологічного відходу, шлюбу видувних ємностей. Проходить очищення від сторонніх матеріалів, мийку, агломерацію, грануляцію. Фільтрація-дві сітки П-72. Плинність становить (ПТР) 0,35 г / 10хв. Гранула світла, біла. Виробництво труб, пакетів, видувний тари

- ГРАНУЛА ПЕНД кольорова (аналог 276, видув, екструзія). Отримують з технологічного відходу, шлюбу видувних ємностей. Проходить очищення від сторонніх матеріалів, мийку, агломерацію, грануляцію. Фільтрація-дві сітки П-72. Плинність становить (ПТР) 1,2 г / 10хв. Гранула розділена за кольорами. Виробництво труб, пакетів, видувний тари

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Бізнес»

50 грн.
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації