Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Будівництво | Миргород (Додано:19 березня 2020)

ЗЕМЕЛЬНІ БЕТОННI РОБОТИ та підсилення старих фундаментів

986 грн.

Номер оголошення: 67947

ЗЕМЕЛЬНІ БЕТОННI РОБОТИ прокладання дренажів, гідроізоляція пiдвалiв влаштування каналізаційних систем та відстійників,вигрібні ями (септик) для будинка БЕЗ ВІДКАЧКИ,. підключення, прокладання труб,водопровід,газ будь-які види.каналізаційних систем та Копання траншей доставка кілець. Підсилення Старих Фундаментів, будь яких аварiйних будинків Якщо ви помітили, що на стінах будинків зявилися тріщини, будівля покосилось, початок нерівномірно просідати, зверніть увагу на фундамент.підземна частина будівлі найбільше схильна до руйнування,Увага! У разі виникнення тріщин через «слабкий» фундамент заборонено проводити їх ремонт. У 50% випадків необхідне У зв’язку з цим, якщо вчасно не провести ремонтні роботи зі зміцнення та посилення міцності фундаменту, то існує ризик його деформації. А як закономірний наслідок — початок руйнування несучих стін конструкції всього будинку.

Власники старих будинків нерідко стикаються з проблемою руйнування або часткового порушення фундаменту: утворення тріщин, осідання, перекіс, що призводить до аварійного стану і повної втрати житла. Посил

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Будівництво»

Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації