Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Авто-мото | Полтава (Додано:24 вересня 2020)

Тягач MAN TGX 18.440 EURO6 2015 ADR

950 000 грн.

Номер оголошення: 68595

Тягач MAN TGX 18 440, 2015 р в гарному стані, свіжий з Німеччини! Працював під ADR (небезпечний вантаж) бочка. Розмитнений, сертифікат Євро 6, автономний кондиціонер. Систематично обслуговувався на MAN SRVICE, сервісна книжка, жодної помилки. Дві спалки, титанові диски, сабвуфер, рація, холодильник , максимальна комплектація, готовий до роботи!

Також пропонуємо тягачі та вантажівки під замовлення з Німеччини всіх марок (MAN, DAF, VOLVO, MERSEDES, SCANIA), напівпричепи (Schmitz, Krone, Kogel, Bodex, Wielton, Kempf, самосвали, зерновози, цистерни, контейнеровози, рефрижератори, цементовози, бетонозмішувачі, малотоннажні вантажівки, міжміські та міські автобуси. Чекаємо на дзвінки, будемо раді співпрацювати.

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Авто-мото»

55 600 грн.
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації