Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Нерухомість | Кобеляки (Додано:18 березня 2021)

1 кімнатна квартира у Світлогірську

150 000 грн.

Номер оголошення: 69091

Квартира в центрі с. Світлогірське, Кобеляцького району, Полтавської області, на 1 поверсі 2 поверхового будинку. Загальна площа 24,1 кв.м., житлова площа 14,2 кв.м., кухня 6 кв.м. Опалення автономне (електричне), завдяки чому зручно регулювати та підтримувати відповідну комфортну температуру повітря в квартирі (Індивідуальне опалення – це значна економія коштів у зимовий час). Ванна і туалет суміщені. Енергоефективний електробойлер забезпечує гарячою водою одночасно ванну та кухню, в необмеженому обсязі, у будь-який час. У затишній квартирі зроблено стильний ремонт (стіни, потолок – гіпсокартон, підлога – ламінат), у потолку вмонтовано врізні світильники, вікна енергозберігаючі металопластикові з москітними сітками та пластиковими жалюзями. Прихожа укомплектована вішалкою для одягу та поличкою для взуття. Житлова кімната укомплектована меблями (шкаф-купе, диван, 2 розкладних крісла) є телевізор, тюнер, супутникова тарілка. Кухня укомплектована навісними шафами, стільницею з вмонтованими мийкою та варильною поверхнею на 4 електрокомфорки, витяжкою, розкладним столом із 4 стільця

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Нерухомість»

820 грн.
Будинок
Нерухомість Кобеляки
Додано: 4 березня
820 грн.
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації